DRUMMERMEER

Drums & percussion school

ALLE LEEFTIJDEN • ALLE NIVEAUS • ALLE STIJLEN

VRAAG GRATIS PROEFLES AAN

Drummermeer

Drummermeer gelooft dat plezier in de les én bij het oefenen voorop moet staan voor de beste resultaten. Daarom heeft jouw plezier bij ons te allen tijden de prioriteit.
Jong of oud, beginner of gevorderde, amateur of professioneel; het maakt niet uit.
Hou je van muziek en ritme en heb je een drang om jezelf creatief uit te drukken?
Dan is Drummermeer de plek voor jou !!!

Voor een hoop mensen, zowel kinderen, tieners als volwassenen, is het een droom om achter zo een mooi drumset te zitten of om een waanzinnig Latijns, Afrikaans, of zelfs Arabisch ritme te spelen op een percussie instrument. De een wil drummen als hobby en zich zo ontspannen na een lange drukke dag op school of werk, terwijl anderen liever proberen zo goed en professioneel mogelijk te worden.

Drummermeer is voor iedereen die deze prachtige instrumenten wil leren bespelen ongeacht ervaring of leeftijd !

Hou je van muziek en ritme?
Drummermeer is de plek voor jou !!!

Drummermeer is voor iedereen
ongeacht ervaring en leeftijd.

Individuele lessen die aan jouw wensen en tempo voldoen . . .

Professionele studio voorzien van alle apparatuur nodig voor de beste les resultaten.

Individuele lessen . . .

De lessen van Drummermeer zijn individueel van opzet zodat de lessen speciaal aan jouw wensen en eigen tempo kunnen voldoen. Bij Drummermeer kies en bepaal jij welke richting en muziekstijl je wil leren in de lessen en je ontwikkelt dit alles in je eigen tempo. De leraar zal alle aandacht voor jou hebben waardoor je je optimaal kunt concentreren op je eigen ontwikkeling.

Drummermeer is gespecialiseerd in het werken met kinderen. Door ruim 20 jaar ervaring met het werken en les geven aan kinderen van alle leeftijden, heeft de oprichter van de school geleerd hoe hij een kind kan stimuleren zijn of haar muzikale talent en creativiteit op een leuke manier te ontwikkelen.

De nieuwe en moderne studio van Drummermeer is optimaal geïsoleerd. De studio is voorzien van alle professionele apparatuur voor de beste drumlessen en resultaten.
Professionele drumsets en percussie, studiemateriaal, drum- en percussietijdschriften, professionele opname en video apparatuur en nog veel meer…..

Alle muziekstijlen . . .

Sommigen willen Rock, Pop, Reggae of Heavy Metal spelen en anderen hebben liever Jazz, Latin of R&B.
Geen muziekstijl is te gek voor ons !!!

Veel mensen zijn bezorgd en denken dat als ze drumles gaan nemen ze gelijk een drumstel moeten aanschaffen. Ook is men vaak bang de buren te storen. Maar deze zorgen zijn niet nodig!
Tegenwoordig zijn er genoeg oplossingen voor drummen zonder lawaai en zonder de buren tot last te zijn.

Drummermeer zal iedere leerling adviseren die en drumstel wil aanschaffen en zal helpen om het beste instrument te vinden dat past bij zijn/haar budget en/of situatie.

Rock, Pop, Hiphop, Jazz, Funk, Heavy Metal, Latin, R&B. . .

De oprichter

Drummermeer is opgericht door Shachar Shmaryahu in 2006.

Shachar, geboren in 1970, begon op zijn 13e jaar met drummen en wilde nooit meer stoppen. Hij heeft drumles gehad van topdrummers vanuit de hele wereld en heeft zijn studie gevolgd aan “Rimon” hogeschool voor muziek in Israël.
In 1990 begon Shachar met het lesgeven van drums in verscheidene muziekscholen en als privé – leraar in Nederland en het buitenland.
Naast zijn werk als drumleraar gaf Shachar muziekles op een middelbare school en heeft hij met een dansgroep aan de ritmische aspecten van het dansen gewerkt.

Als drummer/percussionist heeft Shachar gewerkt met verschillende bands en variërende muziekstijlen, theaterproducties en studio opnames. Onder andere in de musical “Cats” , dansvoorstellingen en als lid van Jazz, Funk en Rock bands.

Reviews

Individueel drumles 'op maat'. Ga al een aantal jaar met veel plezier en motivatie naar Drummermeer-Drumschool. En nog steeds! Prima les, prima faciliteiten en een leraar met verstand van zaken. Ik luister ook graag naar zijn spel. Een meester maakt meesters, nietwaar? je moet het zelf doen maar met Shachar als drumleraar en coach krijg je vanzelf plezier in muziekmaken. Hij geeft je de juiste persoonlijke inspiratie en motivatie om je uit te dagen het beste uit jezelf te halen op drums"

Stefan Guezen

Reviews

“Onze zoon Maxim is begonnen op zijn zevende jaar met drummen bij Shachar. Shachar heeft het vermogen door zijn rust en vriendelijkheid, het beste uit de leerling te halen. Hij laat de leerling in zijn waarde en dat creëert een veilige leersituatie. Dat maakt dat Maxim altijd nog met veel enthousiasme naar de drumles gaat en dat inmiddels al vijf jaar lang!”

Sandra van Iersel

Reviews

"Ongeveer een jaar geleden besloot ik drumlessen te nemen. Na een zoektocht bij enkele muziekscholen in de omgeving, kwam ik terecht bij Drummermeer. Na mijn proefles was ik helemaal verkocht. Drumleraar Shachar is vriendelijk, optimistisch en kritisch. Hij doet er alles aan om je zo perfect mogelijk te laten drummen. Geen stijl is een no-go voor hem: hiphop, reggae, r&b, jazz, rock het kan allemaal! Ik zie na ruim een jaar drumles te hebben gevolgd mooie bevorderingen en ben nog uiterst tevreden!"
 

Wicky

 

 

Reviews

"Met veel plezier krijgt onze zoontje Pedro al vanaf zijn 6e jaar privé drumles bij Drummermeer. Inmiddels is Pedro 10 jaar en gaat hij met veel plezier nog steeds iedere week naar zijn drumles. Op een zeer kindvriendelijke manier en met veel respect voor het kind, weet Shachar de drumkunst over te brengen, waarbij vanaf het begin met perfectie wordt gelet op het juist aanleren van de techniek. Met geduld en passie, legt Shachar precies uit hoe het notenschrift gelezen dient te worden, maar ook zaken als houding, grip en expressie krijgen net zoveel aandacht. Doordat het zo kindvriendelijk gebeurd, ervaart Pedro het als zeer plezierig en heeft drummen een enorme positieve impact op zijn zelfvertrouwen. Het is echt zijn ‘ding’ geworden en wij als ouders zijn Shachar dankbaar voor de goede begeleiding en instructie. Dank je wel Shachar!"

Familie Catarrinho

Reviews

"Ik ga al bijna zeven jaar met plezier naar drumles bij Drummermeer. Ik ben thuis gestart met een elektrisch drumstel, maar door het drumstel van Shachar wilde ik al snel zelf een akoestisch drumstel.  Hij blijft mij nog steeds uitdagen in de drumtechnieken en stijlen.  Hij voelt mij naadloos aan hoe ik in mijn vel zit en speelt daar subliem op in. Shachar is zelf een zeer goede drummer dit in combinatie met zijn oprechtheid en enthousiasme maakt hem een zeer betrokken drumleraar. De klik tussen ons waardeer ik enorm en ik kijk elke week weer uit naar de drumles."

Bryan Visser

Reviews

"Shachar is een begeesterde en enthousiaste leraar die al ruim een jaar mijn zoon en mij les geeft. Hij straalt duidelijk plezier uit in het drummen en weet dat plezier ook goed over te brengen. Aan de andere kant weet hij ook goed over te brengen dat de basis voor goed drummen ook ligt in het oefenen en studeren. Zelf is Shachar een goede drummer en het is een plezier daarnaar te luisteren."

Jan Vos

 

 

Reviews

"Ik bespeel verschillende instrumenten en heb van meerdere docenten les gehad. Shachar heeft wat lesgeven betreft wel indruk op mij gemaakt. Hij legt alles zeer duidelijk uit en is geduldig als dat nodig is. De lessen zijn gevarieerd en leuk en soms word je drummen professioneel opgenomen. Daarnaast toont hij ook echt persoonlijke interesse."

Willem-Jan Kaak

 

 

Reviews

"Onze zoon van 8 drumt nu al 2 jaar met veel plezier bij Drummermeer. Er wordt gekeken naar de muzikale interesse van de leerling en hier worden de lessen op aangepast. Er is aandacht voor het kind achter de leerling en ook de ouders worden goed aangehaakt, zodat zij kunnen ondersteunen bij het oefenen thuis."

Familie Timmer

Reviews

"Al jaren heb ik met veel plezier drumles bij Drummermeer. Shachar is een kundige en enthousiaste docent, de manier van lesgeven stimuleert om te blijven oefenen en nieuwe technieken en stijlen te ontdekken en ontwikkelen"

Bart van Zanten

Reviews

“Drummermeer is een prettige drumschool waar je goed les krijgt. Shachar doet dit zeer betrokken en leert je, naast de drumbasics , je favoriete nummers spelen. Het direct kunnen toepassen van geleerde technieken is hierbij natuurlijk heel motiverend! Als ouder ben je welkom om de les van je kind bij te wonen in de studio.”

Erik Hendriks

 

 

Reviews

"Ik ben geen muzikaal wonder maar heb toch dankzij Shachar het drummen geleerd. Hij hoort en ziet alles, de goeie dingen  maar ook als ik weer eens een trom sla die niet op mijn notenblad staat!  We bespreken en oefenen altijd de nummers die ik wil spelen zodat ik thuis ook met koptelefoon op, lekker kan mee drummen.  Ik ben heel blij met de lessen van Drummermeer en dankzij Shachar  kan ik eindelijk doen wat ik al jáaaaren heb willen doen.  Gewoon een lekker potje drummen! Bedankt Shachar!"

Patty Kiemeney

 

 

Reviews

“Ik begeleid mijn kleinzoon Sem nu al 2 jaar iedere week naar zijn drumlessen bij Drummermeer. De leraar weet met veel enthousiasme en kundigheid de techniek en het plezier van het drummen bij zijn leerlingen over te brengen. Als je goed wilt leren drummen, kan ik in ieder geval Drummermeer van harte aanbevelen.”

Leo Kappé

 

 

Reviews

"Al aantal jaar met veel plezier drumles van Shachar. Hij is een kundige en relaxte leraar / drummer die alles uit je wil halen. Ontzettend veel geleerd in afwisselende lessen en hoop nog veel te leren!"

Swen Leendertse

 

 

Reviews

"Al drie jaar volgt onze zoon drumles bij Drummermeer in Nieuw Vennep. De lessen zijn afgestemd op de persoon en daardoor heel persoonlijk. Als ouder mag je bij de les aanwezig zijn, waardoor je betrokken blijft bij de muzikale vorderingen"

Sandra Bos

 

 

Reviews

"Mijn zoontje Mika heeft het er zo fijn, leert geweldig drummen."

Saskia Roessen-Kock

 

 

Reviews

"Mijn zoontje Lars is pas vijf maar heeft het echt heel erg naar zijn zin. Hij gaat iedere week vol enthousiasme naar de les."

Saskia Hendriks

 

 

Reviews

"Leuke persoonlijke benadering met de leerling... top dus !!!"

Arnold Roessen

 

 

De oprichter

Drummermeer is opgericht door Shachar Shmaryahu in 2006.

Shachar, geboren in 1970, begon op zijn 13e jaar met drummen en wilde nooit meer stoppen. Hij heeft drumles gehad van topdrummers vanuit de hele wereld en heeft zijn studie gevolgd aan “Rimon” hogeschool voor muziek in Israël.

In 1990 begon Shachar met het lesgeven van drums in verscheidene muziekscholen en als privé – leraar in Nederland en het buitenland.

Naast zijn werk als drumleraar gaf Shachar muziekles op een middelbare school en heeft hij met een dansgroep aan de ritmische aspecten van het dansen gewerkt.

Als drummer/percussionist heeft Shachar gewerkt met verschillende bands en variërende muziekstijlen, theaterproducties en studio opnames. Onder andere in de musical “Cats” , dansvoorstellingen en als lid van Jazz, Funk en Rock bands.

drummermeer-logo-footer-50Drummermeer © All rights reserved.